Algemene Voorwaarden – Oh Little Deer

Email:  Info@ohlittledeer.nl

KvK: op aanvraag

Toepasselijkheid 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen.

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk met Oh Little Deer zijn overeengekomen, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Oh Little Deer behoudt zich te allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/ of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Prijzen 

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Bestellen 

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van Oh Little Deer een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijken van de aangegeven (actuele) levertijd, dan stellen wij u hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar of uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Oh Little Deer. Eventuele betalingen worden in dit geval geretourneerd.

Betalen 

Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Bij uw bestelling dient u een keuze te maken uit de volgende twee betaalmogelijkheden:
•         Betaling via iDeal.

•         Betaling via PayPal.

•         Betaling per bank/giro, voorafgaand over te maken op bankrekening NL97INGB0007904744 t.n.v. Oh Little Deer met vermelding van het door u verkregen ordernummer.

Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen binnen de opgegeven levertijd vervaardigd, verzonden of afgeleverd via transport.

Levertijd 

Zodra de betaling door ons ontvangen is, zullen wij zorg dragen voor de verzending van uw bestelling. Bijna ieder product wordt speciaal voor u met de hand gemaakt. Ons streven is om de producten binnen vier á vijf werkdagen te vervaardigen en verzenden, indien mogelijk eerder. In drukke periodes zoals Sinterklaas en Kerst kunnen levertijden afwijken en zijn wij soms genoodzaakt de webshop tijdelijk te sluiten. Via Social Media houd ik iedereen hiervan op de hoogte.

Verzending 

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. De meeste artikelen kunnen als brief worden verzonden tegen een laag tarief, maar voor extra zekerheid kunt u de optie Track&Trace kiezen. Kiest u voor Track&Trace, dan wordt deze code per mail naar u verzonden.
Verzendkosten worden berekend naar het gewicht van uw bestelling met de tarieven van PostNL.

Voor Nederland:

•         0-50 gram: €2,32
•         50-100 gram: €3,48
•         100g-2KG  – Brievenbuspakje Track&Trace: €4,50
•         Pakket Track&Trace: €5,50

Voor België:
•         Brievenbuspost 0g-2KG: €12,55
•         50-100 gram: €4,50
•         100g-2KG: €9,00
•         Pakket Track&Trace: €13,00

Bestellingen (NL) boven €30,00 worden gratis verzonden met track&trace.

Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL. Verzendingen zijn te allen tijde voor risico van de koper.
Oh Little Deer is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL, evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending

Aansprakelijkheid 

Voor de gevolgen van typefouten kan Oh Little Deer geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.
Het is mogelijk dat een product afwijkt van de foto`s in de webwinkel, omdat (bijna) alle producten met de hand worden gemaakt. Tevens kunnen de kleuren op foto’s op de website afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Oh Little Deer kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel, van welke aard ook, direct of indirect. Oh Little Deer aanvaardt tevens geen aansprakelijkheid voor schade of letsel voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Oh Little Deer.

Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Laat uw kind daarom niet onbeheerd achter met Oh Little Deer producten, controleer regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid dient u de producten altijd te verwijderen.

Veiligheid artikelen 

Oh Little Deer besteedt veel aandacht aan de veiligheid van artikelen: alle producten worden met zorg gemaakt en gecontroleerd. Daarbij is het van groot belang dat u onze veiligheidsbepalingen toepast.

Met het aanvaarden van de Algemene Voorwaarden verklaart u weet te hebben van de navolgende veiligheidsbepalingen van Oh Little Deer en deze toe te passen.

Haaraccessoires met leren applicatie

•         De haaraccessoires met leren applicatie zijn niet bedoeld om in de mond te stoppen en/of op te kauwen.
•         Let goed op uw kind wanneer het in staat is om de haaraccessoires van het hoofd te verwijderen.
•         Laat uw kind niet spelen met de haaraccessoires.
•         De haarbandjes kunnen worden gedragen door baby’s en kinderen van alle leeftijden, controleer toch regelmatig of het bandje niet te strak is voor uw kind. Wanneer dit het geval is adviseren wij het bandje op te rekken en/of niet te lang op het hoofd te laten.
•         Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed vast zitten. Mochten onderdelen loslaten, gebruik de haaraccessoires dan niet meer.
•         Wees voorzichtig met het gebruik van haarproducten zoals haarlotion of haarlak, bij veelvuldig gebruik kan de door ons gebruikte lijm loslaten.

Speenkoorden

•   Geef een speenkoord nooit mee in het bedje.
•   C
ontroleer het hele speenkoord voor elk gebruik.
•   Weggooien bij de eerste tekenen van slijtage of beschadiging.
•   Maak het speenkoordje nooit langer.
•   Nooit bevestigen aan koorden, veters of losse kledingdelen.
•   De speenkoorden zijn niet bedoeld om op te kauwen.


Oh Little Deer is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen en bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

Retourneren 

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Oh Little Deer geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. De zichttermijn is niet van toepassing op gepersonaliseerde of custom-made producten (bijvoorbeeld bij het toepassen van naamapplicaties of op door u samengestelde accessoires). Bij gepersonaliseerde of custom-made producten wordt dit duidelijk vermeld op de website. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:
1. Eerst per mail aangemeld is via info@ohlittledeer.nl (door naam en ordernummer te vermelden), waarna u het retourformulier toegestuurd krijgt. Let op! Zonder retourformulier worden retourzendingen niet verwerkt.
2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt.
3. Compleet, ongebruikt en onbeschadigd is en in de originele verpakking zit.
4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.

Retourzendingen die niet voldoen aan één van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De retourkosten zijn ten alle tijde voor rekening van de klant. Wanneer u de gehele bestelling retourneert, worden de gemaakte verzendkosten teruggestort. Indien u een deel van de bestelling besluit te houden, worden er geen verzendkosten teruggestort. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Oh Little Deer, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het door ons te retourneren bedrag.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening.

 

X
×