Hi! Graag stel ik mij en mijn merk Oh Little Deer aan je voor!

Personal
Ik ben Elina, 28 jaar, getrouwd met mijn soulmate en mama van 2 heerlijke kindjes. Een meisje van 4 en een jongen van 1,5.
Vroeger volgde ik een mode opleiding waardoor ik toch wel vaak creatief bezig was. Tijdens mijn zwangerschap in 2016, werkte ik op het hoofdkantoor van een bekend schoenenlabel (hier begon dus mijn liefde voor leer). Mijn wens was om na de geboorte van ons eerste kindje meer thuis te zijn. Maar ze hielden mij daar liever fulltime, dus werd mijn contract niet verlengd. Ik genoot van een lang verlof, en heerlijk rustige periode met mijn newborn. Daar kwam snel verandering in. Gaande weg werd namelijk mijn andere ‘baby’ geboren, Oh Little Deer. En stiekem heb ik nu gewoon een paar banen tegelijk; founder & creator, designer, productfotograaf, webdeveloper, administratief medewerker, content creator…. 😉  en dat alles naast het altijd drukke maar super mooie #momlife.

How it all started…
Op een dag nam ik van mijn werk een doos met oude leerstalen mee naar huis en hier begon ik accessoires mee te creëren. Accessoires voor de babykamer, haaraccessoires voor mijn eigen meisje… Mensen waren erg enthousiast waardoor ik het steeds vaker begon te verkopen via social media. Het bleek een succes en besloot door te pakken, een heuse Oh Little Deer webshop was geboren. Vanaf dag 1 komen er iedere dag bestellingen binnen, vanuit binnen- en buitenland. Daar ben ik jullie heel dankbaar voor! Wist je dat al jouw bestellingen (voor het grootste deel) met de hand worden gemaakt, met liefde worden ingepakt en verstuurd, nog altijd door mij alleen? 

The company
Oh Little Deer bestaat sinds 2016. Inmiddels zijn er een groot aantal verkooppunten in binnen- en zelfs buitenland, hoe geweldig?!
Wie kent onze bestseller Ivy mini clips niet? En onze unieke Arrow haarbandjes?
De accessoires worden gemaakt van alleen de mooiste (Italiaanse) leersoorten. Inmiddels heb ik al heel wat ervaring met het zorgvuldig selecteren hiervan. Ik zoek stad en (buiten)land af voor pareltjes, zodat ik jullie altijd iets unieks te bieden heb.
Alle schoentjes zijn ook volledig leer en hebben een zooltje die is aangepast aan de (loop)fase van jouw kindje. De vernieuwde clips (met Oh Little Deer logo, yay!) zijn nóg sterker dan de vorige. De speenkoorden zijn getest en gecertificeerd. Dit alles maakt Oh Little Deer accessoires duurzaam, uniek en stijlvol. Ik ga altijd voor de beste kwaliteit, super service en blije kindjes & mama’s! Want tja, als je kindje blij is, ben jij dat automatisch ook, toch? 🙂

Brandname
Waar komt de naam Oh Little Deer vandaan? ‘Deer’ betekent hert. Maar dezelfde uitspraak geldt voor het woordje ‘dear’, wat ‘ lieve’ of ‘ schat’ betekent. In de babykamer van mijn dochtertje waren veel hertjes terug te vinden. Ik vind dit gewoon heel mooie dieren, en hoe schattig is Bambi? 😉
Ik wilde een lieve naam, een tikkeltje stoer, en het moest leuk klinken als kindermerk. Et voilà!

Thanks for reading!

X
×