Retourneren 

 

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Oh Little Deer geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. De zichttermijn is niet van toepassing op gepersonaliseerde of custom-made producten (bijvoorbeeld bij het toepassen van naamapplicaties of op door u samengestelde accessoires). Bij gepersonaliseerde of custom-made producten wordt dit duidelijk vermeld op de website. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

 

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:
1. Eerst per mail aangemeld is via info@ohlittledeer.nl (door naam en ordernummer te vermelden), waarna u het retourformulier toegestuurd krijgt. Let op! Zonder retourformulier worden retourzendingen niet verwerkt.
2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt.
3. Compleet, ongebruikt en onbeschadigd is en in de originele verpakking zit.
4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd.

 

Retourzendingen die niet voldoen aan één van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De retourkosten zijn ten alle tijde voor rekening van de klant. Wanneer u de gehele bestelling retourneert, worden de gemaakte verzendkosten teruggestort. Indien u een deel van de bestelling besluit te houden, worden er geen verzendkosten teruggestort. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Oh Little Deer, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het door ons te retourneren bedrag.

 

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening.

 

 

X
×